Asiakasräätälöidyt traktorit Suomen nopeimmalla toimitusajalla ja edullisella kuukausihinnalla

Uusien traktorien kaupassa leasing- rahoitus on nostanut suosiotaan jatkuvasti. Nyt voit tehdä traktori-investoinnin pienelläkin alkupääomalla, kiinteään ja edulliseen kuukausihintaan. 

Valtra on ainoa traktorimerkki, joka pystyy toimittamaan täysin asiakasräätälöityjä traktoreita nopealla toimitusajalla vielä vuoden 2022 aikana.

pikkujätti – valtra a105 MH4 vain 429€/kk

Leasing-rahoituksella kiinteään kuukausihintaan. Alv 0%.

Valtra A105 MH4

 • 105 hv
 • 4 sylinterinen AGCO Power stageV -moottori
 • Akseliväli 2430 mm

A-sarjan traktorit ovat pienikokoisia ja näppäriä työjuhtia. Ohjaamo on ergonominen, hiljainen ja siinä on erinomainen näkyvyys joka suuntaan.

A105 MH4-mallissa on elektronisesti ohjattava neliportainen HiTech4 Powershift -vaihteisto. Kaikissa A-sarjan traktoreissa on Valtran maineikas suunnanvaihdin integroituine pysäköintijarruineen.

Kuvan traktori erikoisvarustein.

yksinkertaisesti nerokas – Valtra G105A vain 497€/kk

Leasing-rahoituksella kiinteään kuukausihintaan. Alv 0%.

Leasing-esimerkki. Alv 0%.

Valtra G105 Active

 • 110 hv
 • 4 sylinterinen AGCO Power stageV -moottori
 • raideväli 2550 mm

Valtra G-sarja tarjoaa monipuolisen ja monikäyttöisen ratkaisun jokapäiväisiin tarpeisiin. Siinä on edistyksellinen voimanotto ja tehokas työhydrauliikka. Suuri hydrauliikan tuotto (110 l / min) takaa nopean, helppokäyttöisen ja tehokkaan työlaitehallinnan.

Valtra G-sarja on täydellinen traktori etukuormaintyöhön. 5,7 neliömetrin lasipinta-alan myötä sinulla on erinomainen näkyvyys kaikkiin suuntiin. 6-nopeuksinen Powershift-vaihteisto antaa kuljettajalle paremmat työskentelynopeusmahdollisuudet.

monipuolinen – Valtra N135 Active vain 678 € / kk

Leasing-rahoituksella kiinteään kuukausihintaan. Alv 0%.

Palkitut N-sarjan traktorimme hoitavat niin suuret haasteet kuin pienetkin työt. Jos haluat täydellisen yhdistelmän kokoa, tehoa ja mukavuutta, Valtra on oikea valinta.

 • 145 hv
 • vääntömomentti 620 Nm
 • hydrauliikan tuotto 115 l / min
 • kääntösäde 4,5 m

Valtran kompakti ja tehokas N-sarja on ketterä työjuhta, jonka ergonomia ja mukavuus mahdollistavat helpon ja tehokkaan työskentelyn. LED-päiväajovalot parantavat turvallisuutta maantiekäytössä. Luotettava ja lujatekoinen N-sarja tarjoaa tehoa siellä, missä sitä tarvitaan.

Älykäs ja tehokas Valtra T175 Active vain 816 € / kk

Leasing-rahoituksella kiinteään kuukausihintaan. Alv 0%.

 • 190 hv
 • vääntömomentti 900 Nm
 • hydrauliikan tuotto 115 l / min
 • kääntösäde 5,25 m

Kun vaadit enemmän traktoriltasi, Valtra T-sarja on paras työkone tarkkuutta vaativaan työhön, jossa tarvitaan myös voimaa. Mukavan ja ergonomisen ohjaamon ansiosta teet työsi tehokkaasti ja väsymättä.

lisävarusteet reilulla alennuksella!

Nyt tarjoamme huippuedun lisävarusteisiin uuteen Valtra-traktoriin: Uuden tai esittelykäytössä olleen A-, G-, N-, T- ja S-sarjan traktorin ostajalle varusteista alennusta jopa 10 000 € valittujen varusteiden kokonaisarvon mukaan.

Tilaa WisuLinkki AGCO Suomen edulla!

AGCO Suomi -etu koskee uusien traktorien ostajia, jotka ovat hankkineet uuden Valtra-traktorin tietyillä ominaisuuksilla. Jos uusi tai päivitetty Valtra -traktorisi pystyy vastaanottamaan tai lähettämään tehtävätiedostoja TaskDoc-palveluun, olet oikeutettu etuun.

Miksi leasing?

Leasing tarkoittaa koneiden ja kaluston pitkäaikaista vuokrausta. Leasing sopii mainiosti esim. lisäinvestointiin ja myös korvausinvestointiin. Se mahdollistaa investoinnin pienelläkin alkupääomalla. Leasingissä kuukausierä on aina sama, joten budjetointi on helppoa pitkällekin aikavälille konekustannusten osalta.

ota yhteys lähimpään myyjääsi ja pyydä tarjous!

Lähin AGCO Suomi pisteesi on: AGCO Suomi

 

Etu voimassa rajoitetun ajan. Ole pian yhteydessä lähimpään AGCO Suomen myyjääsi.