AGCO Suomelle töihin?

AGCO Suomi työnantajana

AGCO Suomi työllistää yli 150 traktori- ja varaosamyyjää, huoltomekaanikkoa, markkinoinnin ja tuotekoulutuksen ammattilaista ympäri Suomen yli 20 paikkakunnalla.

Toimintamme menestyksen perustana ovat omistautuneet ja yrittäjähenkiset työntekijät, jotka mahdollistavat innovatiiviset ja läheltä saatavat asiakaslähtöiset koneet ja laitteet, ratkaisut ja palvelut, jotka mahdollistavat asiakkaidemme arjen sujumisen.

Tule meille töihin kesäksi! kesätyöpaikat haettavissa nyt.

Tarjoamme kesäksi töitä usealla toimpisteillämme eri puolella Suomea varaosa- ja tarvikemyynnissä. Saat työssäsi monipuolisen työkokemuksen ja mahdollisuuden työllistyä pisteillämme myös jatkossa esim. tuntityöntekijänä tarpeen mukaan.

PARASTA TRAKtORI- ja työntekijäkokemusta

Meitä yhdistää mm. ymmärrys siitä, miten työssä onnistumisemme vaikuttaa positiiviseen asiakaskokemukseen sekä mukavat tiimikaverit sekä arvojemme mukainen esimiestyö; näillä elementeillä rakennamme maailmanluokan traktori- ja työntekijäkokemusta! (Henkilöstökysely 4/2021)

Tarvittaessa vaikka asiakkaan luokse

Katso millaista arki on AGCO Suomen Turun pisteellä.

Asennushommia viitisen vuotta tehneelle Patrik Öhmänille saaristomaisemat ovat tulleet tutuiksi. Turussa AGCO Suomella on kaksi huoltoautoa, jotka ovat lähes päivittäin liikkeellä, varsinkin syksyllä sesonkiaikaan.