Akku- ja paineilmatyökalut

Panasonic on ollut akkukäyttöisten työkalujen edelläkävijä innovatiivisella muotoilulla, uusimmalla teknologialla, johtavalla suorituskyvyllä ja kompaktilla rakenteella. Panasonic on kehityksen kärjessä erikoisosaamisellaan keskittyen työkaluissa vain ladattaviin malleihin ja niiden kriittisiin erityisvaatimuksiin käytännön olosuhteissa. Työkaluille on ominaista korkea laatu, kestävyys ja luotettavuus.

Panasonicin mallistosta löydät mm. porakoneet, iskuporakoneet, ruuvinvääntimet, mutterinvääntimet, kulmahiomakoneet, pistosahat, pyörösahat, puukkosahat ja näiden yhdistelmäpakkaukset.

Saksalainen Steinel-tunnetaan huippuluokan kuumailmapuhaltimien, kuumaliimapistoolien ja niihin liittyvien tarvikkeiden valmistajana.

Steinel-työkalut on suunniteltu ammattikäyttöön, mutta niitä arvostavat myös hyviä työkaluja arvostavat harrastekäyttäjät. Tarvitsetpa kuumailmapuhaltimeltasi suurta tehoa, käyttömukavuutta tai juuri omaan työhösi liittyviä lisävarusteita – Steinel on oikea valinta.

Tällä sivustolla näet vain osan AGCO Suomi Oy:n myynnissä olevista Panasonic- ja Steinel-työkaluista. Valikoimista löydät yli 100 erilaista työkalua ja tarviketta. Katso lisää vaihtoehtoja osoitteista: panasonictools.fi ja  www.stc.fi/steinel_tuotteet/

Panasonic- ja Steiner -akkutyökalut löytyvät seuraavista pisteistä: Jyväskylä, Tampere, Kajaani, Lappeenranta, Pori, Oulu, Espoo, Iisalmi, Mikkeli ja Turku

Nyt saat AGCO Suomen myymälöistä myös paineilmakompressorit ja -työkalut. Laajasta työkaluvalikoimasta löydät niin vääntimet, paineilmapistoolit, renkaan täyttölaitteet kuin kaikki muutkin autotallissa tai ammattilaisen korjaamossa tarvittavat laitteet. Myös kompressoreissa valikoima alkaa pienistä, kannettavista kompuroista ja jatkuu isoihin, ammattilaiskäyttöön suunniteltuihin laitteisiin. Paineilmatyökaluissa merkkinä on laadukas saksalainen Hazet (poislukien paineilmaletkukela LS920 ja paineilmaletku) ja kompressoreissa perinteikäs italialainen Fini sekä pienimmissä malleissa GoPart.

Hae tarpeisiisi sopiva rahoitus

Hae
PANASONIC Kulmahiomakone 18V EY46A2X, runko
  • Jännite 18V
  • Akun kapasiteetti 5.0Ah (Li-ion)
  • Latausaika (käytettävissä/täynnä) 65 / 80min.
  • Paino (sis. akku) 2.35kg
  • Kierrosnopeus ilman kuormaa 10.000 rpm
  • Laikan koko (ulkohalkaisija) 125mm
  • Kevyt 2.35kg (sis. akun)
  • Akselinlukitus nopealle laikan vaihdolle
  • Turvallisuustoiminto, kun akku vaihdetaan ja kytkin on ON -asennossa, uudelleenkäynnistymisenesto