Kesla traktorivarusteet ja työkoneet

Keslan metsävarusteet ovat olleet aina tunnettuja kestävyydestään sekä älykkäistä ratkaisuista ja monipuolisista käyttötarkoituksista maataloudessa, kunnallisteknisissä töissä sekä metsässä. Yrityksen historian ensimmäinen tuote oli Kivi-Antti, joka esiteltiin suurelle yleisölle Mäntyharjun maatalousnäyttelyssä 1956. Vuonna 1960 perustetulla ja vuonna 1974 virallisesti Keslaksi nimetyllä yrityksellä on tuotantolaitokset Joensuussa, Kesälahdella ja Ilomantsissa. Vuonna 2006 toteutetun uudistuksen myötä legendaariset PATU ja FORESTERI -tuotemerkit jäivät historiaan ja nykyinen Kesla -tuoteperhe syntyi.

KESLA-myyjäsi on AGCO SUOMI

Lähin myyjäsi

metsäkuormainten aatelia

Monet Kesla –kuormaimissa käytettävistä rakenteellisista ja innovatiivisista ratkaisuista pohjautuvat kuorma-autoissa ja metsäkoneissa käytettäviin raskaan sarjan ammattilaisnostureihin. Tämä tekee Keslasta tunnetusti kestävän ja luotettavan kumppanin metsätöihin.

Traktorin metsäkärry pieneen tai suureen käyttötarpeeseen

Kesla on yli 30 vuoden kokemuksellaan maailman johtava traktorin peräkärryjen valmistaja. Se tarjoaa puunkorjuuseen ja kuljetukseen markkinoiden laajimman traktorin kanssa käytettävän metsäperävaunuvalikoiman. Kattavasta valikoimasta löytyy jokaiseen pieneen tai suureen käyttötarpeeseen juuri oikeanlainen vaihtoehto.

traktorikäyttöinen hakkuri

KESLA C645 -hakkuriperheen mallit sopivat erinomaisesti traktorikäyttöön. KESLA-hakkurit ovat paitsi kestäviä, myös niiden päivittäiset huoltotoimet ovat nopeita suorittaa. Hakkurissa on käytetty hyvin kulutusta kestävää terästä ja kulutusosat ovat pitkäikäisiä ja helposti vaihdettavissa.

kahmari

KESLA proG-kahmarisarja kattaa 0,2 m2-0,5 m2 puutavarakahmarit sekä erilaisia piikkikahmareita energiapuun ym. materiaalien käsittelyyn. Uusittu geometria tekee puutavaran käsittelystä tehokasta, ja uusien rakenneratkaisujen ansiosta kestävyys ja luotettavuus ovat nousseet kokonaan uudelle tasolle.

uudet ja käytetyt kesla traktorivarusteet konepörssistä

AGCO Suomi myy niin uusia, kuin käytettyjä Kesla koneita ja varusteita. Kaikki nämä löydät yhdestä Suomen käytetyimmistä konemyynnin verkkopalvelusta Konepörssistä.

Työkoneiden lisäksi asiakkaille tarjotaan kattava ja perusteellinen käyttökoulutus ja perehdytys sekä valtakunnallinen huolto- ja varaosapalvelu. Parhaan hyödyn ja tuottavuuden uudesta työkoneesta tai laitteesta saat, kun valitset kumppaniksi täyden palvelun yhtiön. Tästä syystä uusi tai käytetty Kesla kannattaa hankkia ainoalta viralliselta KESLA myyjältä, AGCO Suomelta.

3 hyvää syytä valita kesla ja agco suomi

1

Toimialan pioneeri ja kehittäjä

2

Traktorivarusteisiin erikoistunut toimija, jonka tuotteet suunniteltu erityisesti Valtraan

3

Asiakaspalvelu, tehtaan tuki ja käyttökoulutus aina saatavilla