Valtra traktorit

Valtrasta on muodostunut Suomessa synonyymi sanalle traktori. Pitkät perinteet, ikoninen brändi ja vuosikymmenten aikana rakennettu asema markkinajohtajana ovat tehneet siitä koko kansan luotettavan työkoneen, jota käyttävät niin uusia teknologioita hyödyntävät täsmäviljelijät, maatalouden urakoijat, kuin perinteisempiä mekaanisia koneita käyttävät ammattilaisetkin. Oli kyseessä sitten maanviljely, metsätyöt tai tienhoito, on Valtran vuonna 2020 laajentunut traktorivalikoima oikea valinta jokaiseen tarpeeseen.

valtra traktorit ovat eniten myyty ja kysytyin traktorimerkki

AGCO Suomi vastaa uusien ja käytettyjen traktoreiden myynnistä ja suurin osa vuosittain myymistämme uusista koneista on Valtroja. Traktorimyyjiin saat helpoiten yhteyttä puhelimitse tai lähettämällä viestin nettisivujemme kautta. Uuden traktorikaupan yhteydessä yleisin vastaanottamamme vaihtokonemerkki on Valtra tai Valmet. Näiden kummankin kysyntä vaihtokonemarkkinassa on erittäin hyvä.

traktorit suositusta konepörssistä

AGCO Suomen Konepörssi on yksi alan kattavimmista vaihtokoneiden ja esittelykoneiden kauppapaikoista, jossa vierailee päivittäin tuhansia kävijöitä. Käy tutustumassa kattavaan konetarjoamaan Konepörssissä ja lue ennen käytetyn koneen hankkimista AGCO Suomen tuottama käytetyn traktorin hankintaopas.

valtra kannattaa ostaa agco suomelta

Valtakunnallinen huolto- ja varaosaverkosto, päivystyspalvelut, räätälöintimahdollisuudet sekä kaikkien asiakkaiden käytössä oleva tuotekoulutusorganisaatio tekevät Valtrasta markkinan halutuimma valinnan vaativaan ammattikäyttöön, toimialasta riippumatta.

Jotta voit hyötyä kaikista palveluista ja eduista, kannattaa uusi tai käytetty Valtra ostaa ainoalta viralliselta jälleenmyyjältä, AGCO Suomelta.

”Valtra oli meidän tarpeisiimme kaikista sopivin vaihtoehto – Ellen Rydbeck, Suontaan Kartano.
Lue asiakastarina tästä.

Valtra traktori työllistää suomalaisia

Valtraa on valmistettu Suomessa vuodesta 1951 ja sitä on myyty aikaisemmin Valmet, Valtra Valmet, Volvo BM Valmet ja nyt Valtra brändin alla. Nykyään Valtra on osa AGCO yhtymää. Valtran tehtaat ovat sijainneet Keski-Suomessa, Suolahdessa jo vuodesta 1969. Valtran moottorit valmistetaan AGCO Powerin tehtailla Linnavuoressa. AGCO Power valmistaa myös Valtra generaattoreita erilaisiin käyttökohteisiin.

Suomessa on noin 70 yritystä, jotka vastaavat mm.Valtran osavalmistuksesta ja muusta alihankinnasta. Näissä yrityksissä työskentelee noin 11.000 suomalaista, joiden työhön Valtra vaikuttaa. Kansainvälisesti tunnettua ja moninkertaisesti palkittua traktorimerkkiä viedään maailmanlaajuisesti 75 maahan.

teknologioita ja palveluita, joita saa vain valtralta

Valtra on Fendtin lisäksi on ainut traktorivalmistaja, joka tarjoaa taakseajolaitteen tehdasasennettuna. Kumpaankin suuntaan täysin käytettävä ja ajettava traktori tuo huomattavasti lisätehoa työhön ja tuottavuuteen. Lue Työtehoseuran raportti Twintrac taakseajolaitteen hyödyistä. Valtran teknologiaratkaisut ovat ominaisuuspaketti, jotka valitsemalla työn tuottavuus saadaan maksimoitua.Valtra traktorit voi varustella ja räätälöidä juuri niin kuin asiakas haluaa. Lisävarusteet asennetaan traktoritehtaan omassa Unlimited Studiossa, jolloin asennustyöllä ja käytetyillä tuotteilla on Valtran tehdastakuu. Asennustyön suorittavat Suomen kokeneimmat traktorivarusteiden asentajat, joilla on tuhansien erikoisvarusteltujen traktoreiden räätälöintiosaaminen. Teknologiaratkaisut yhdistettynä lähes rajattomiin räätälöintimahdollisuuksiin tekevät Valtrasta täysin ainutlaatuisen vaihtoehdon traktorimarkkinassa.

Valta traktorit ovat kokonaisvaltaisesti paras valinta

Paras traktorikokemus rakennetaan valitsemalla ja varustelemalla työtehtävään parhaiten soveltuva traktori, käyttämällä aina aitoja ja alkuperäisiä varaosia, aktivoimalla moderni Valtra Connect telemetriapalvelu ja käyttämällä aktiivisesti Valtran avustinteknologioita sekä hyödyntämällä AGCO Suomen kattavaa käytönopastus- ja tukipalveluverkostoa. Paras traktorikokemus syntyy myös jatkuvasta osaamisen päivittämisestä sekä tuottavuuden johdonmukaisesta kasvattamisesta, johon Valtra tarjoaa mahdollisuuden käyttökoulutusten ja henkilökohtaisen tuen muodossa. Asiakkaita palvellaan useissa eri kanavissa 24/7 ja esimerkiksi käytönopastusvideoita julkaistaan säännöllisesti AGCO Suomen Youtube- kanavalla. Valtra ja AGCO Suomi tukevat sinua näissä tehtävissä ollen paras kokonaispalvelun tarjoaja, joka pystyy tarjoamaan tämän koko paketin sinulle. Valtra traktorit ja AGCO Suomi ovat oikea valinta niille, jotka haluavat tehdä tulosta.

3 hyvää syytä valita valtra traktorit ja agco suomi

1

Kattavin huolto- ja varaosaverkosto. Palvelu aina suomeksi ja tehdas lähellä.

Valtra traktorit
2

Helppokäyttöisin traktori parhaalla jälleenmyyntiarvolla. Äärioloissa testattua tekniikkaa, jota käytetään myös vaativissa erikoistehtävissä ympäri maailman.

3

Valtakunnallinen tuotetuki ja käyttökoulutusorganisaatio. Jokainen asiakas saa halutessaan henkilökohtaisen käyttökoulutuksen toimipaikassaan.

Valtra työvaatteet ja brändituotteet

Valtra Shop on kaikkien Valtrasta ja laadukkaista brändituotteista kiinnostuneiden ostospaikka.