Polttoaineet


Suomen paras polttonesteiden toimituslogistiikka takaa toimitusvarmuuden kiireisinäkin aikoina.

Mikä polttoöljy kannattaa valita?

Neste Pro

Vaativaan työkäyttöön suunnitellulla Neste Pro moottoripolttoöljyllä kevättyöt sujuvat huoletta ja tehokkaan lisäaineistuksen ansiosta moottori pysyy puhtaampana ja polttoaineen kulutus sekä ylläpitokustannukset pysyvät kurissa. Myös tankkaustapahtuma sujuu entistä helpommin vaahtoutumiseston ansiosta. Huippulaatuisessa moottoripolttoöljyssä yhdistyvät parempi käyttövarmuus, pienemmät ylläpitokustannukset ja paras suorituskyky. Neste Pro moottoripolttoöljy on saatavilla niin suoratoimituksina kuin asemaverkostosta.

Neste Tempera

Valitse kaikkiin käyttökohteisiin tarkoitettu Neste Tempera kun haluat toimintavarmuutta ja laatua taloudellisesti. Neste Tempera polttoöljy on suunniteltu erityisesti lämmitys- ja energiakäyttöön, mutta se soveltuu myös moottorikäyttöön.

Neste My

AGCO Suomen myymälöistä kautta maan on saatavilla myös uusiutuvaa Neste My -polttoainetta sekä dieselinä että polttoöljynä. Neste My sopii sellaisenaan kaikkiin diesel-moottoreihin ja se vastaa ominaisuuksiltaan fossiilista dieseliä. Sen kasvihuonekaasupäästöt ovat kuitenkin 90 prosenttia pienemmät, koska se valmistetaan jäterasvoista. Neste My -dieseliä on tankattu Valtran Suolahden tehtaalla traktoreihin ensitäyttönä vuodesta 2017 alkaen.

Lue lisää: Uusiutuvaa polttoainetta saa AGCO Suomen varaosamyyjiltä

Suomessa jalostettua Neste-polttoöljyä tilaat kätevästi lähimmältä AGCO Suomen varaosamyyjältäsi.

Ota yhteyttä ja kysy tarjous!

Katso myös ohjeet polttoainetilauksen vastaanottoon