Fendtin merkkihuolto säilyttää koneiden arvon

Fendt-traktoreiden, puimureiden ja työkoneiden merkkihuollot toimivat AGCO Suomen pisteissä ja useimmissa AGCO Suomen verkoston yksityisissä huoltopisteissä.

Lähin Fendt-huoltosi palvelee sinua:

Lähin AGCO Suomi pisteesi on: AGCO Suomi

 

OsaavA Fendtin merkkihuolto

Edistykselliset traktorit ja työkoneet vaativat paljon myös huollolta. Jotkut huoltopisteet kuten Herralan Konehuolto Oy Lahden eteläpuolella tai Traktorikonehuolto Liuska Ky Haapajärvellä ovat erikoistuneet Fendtin traktoreihin jo vuosikymmenien ajan. AGCO Suomen huoltopisteissä ja useissa yksityisissä huoltopisteissä yksi tai useampi asentaja on erikoistunut ja kouluttautunut juuri Fendt-tuotteiden huoltajaksi.

Fendt-merkkihuolto

Fendt-varaosat nopeasti

AGCO Suomen varaosapisteissä on aina paikallisiin tarpeisiin optimoitu varaosavarasto. Muutaman sadan tai tuhannen nimikkeen varasto voi kattaa 90 prosenttia tarpeista, kun sen osat on valittu tarkasti esimerkiksi paikallisen traktorikannan ja sesongin mukaan.

Fendt on yksi AGCO:n päämerkeistä ja se hyötyy konsernin yhteisestä varaosalogistiikasta. Suolahden keskusvarastossa säilytetään paljon myös Fendtien osia.

Fendt-varaosavarasto

Jatkotakuu, huoltosopimus tai leasing auttavat sinua hallitsemaan riskiä ja ennakoimaan kulujasi. Tarjolla on paljon erilaisia vaihtoehtoja ja yhdistelmiä, niistä kannattaa kysyä tarkemmin traktorimyyjältäsi tai huollosta.

Fendtin merkkihuolloissa on myös tarjolla laaja valikoima tehdaskunnostettuja Reman-varaosia. Valikoimissa on esimerkiksi moottoreita, vauhtipyöriä, ruiskutuslaitteita, turboahtimia, käynnistinmoottoreita, latureita, portaattomia Vario-vaihteistoja, kytkimiä, vesipumppuja, hiukkasuodattimia ja hydrauliikan varaosia. Uudelleenvalmistetut Reman-osat vastaavat uusia ja niillä on vuoden takuu.