Shampanjan värinen Valtran ohjaamo.

Räätälöi oma traktorisi

Räätälöinnistä on monia etuja:

Unlimited-studio vie räätälöinnin pidemmälle

Unlimited-studio on Valtran Suolahden tehtaan yhteydessä toimiva yksikkö, jossa jatkovarustellaan kokoonpanolinjalta valmistuvia traktoreita. Sitä voisi verrata vaikkapa Mersun AMG-toimintaan tai Volvon Polestariin, mutta Unlimitedissa ei lisätä traktorin tehoja, vaan räätälöidään se entistäkin tarkemmin asiakkaan töihin sopivaksi. Nykyisin noin kolmasosa traktoreista käy läpi Unlimited-varustelun.

Unlimited-studiossa varustetuilla traktoreilla on monia etuja jälkiasennuksiin verrattuna:

Unlimited-studiossa rajana ovat vain fysiikka ja tieliikennelait. Unlimitedissa varustellaan traktoreita esimerkiksi metsätöihin, kunnallistekniseen urakointiin, eri maiden puolutusvoimille sekä mitä moninaisimpien käyttäjien toiveiden ja tarpeiden mukaan.

Tule käymään tehtaallamme

Kaikki traktorin ostajat ovat tervetulleita Suolahden tehtaalle katsomaan oman traktorinsa valmistamista. Haluamme olla avoimia ja voit ottaa mukaasi myös perheenjäseniä tai tuttujasi. Korona-aikaan tehdasvierailut ovat olleet pysähdyksissä, mutta niitä jatketaan, kun tautitilanne sen taas sallii.

Järjestämme vierailuja myös Fendtin tehtaalle Saksan Marktoberdorfiin ja Sampo-Rosenlewin puimuritehtaalle Poriin. Kysy lisää omalta traktorimyyjältäsi.

Lähin AGCO Suomi pisteesi on: AGCO Suomi