Lähin AGCO Suomi pisteesi on: AGCO Suomi

 

Uusien Valtrojen huoltoväli on 600 tuntia mikä säästää sinulta aikaa ja rahaa. Pitkän huoltovälin ansiosta määräaikaishuollon voi ajoittaa entistä paremmin kiireellisten töiden väliin. Huoltokulutkin ovat pienemmät, kun huolto tehdään entistä harvemmin. Säntillisesti täytetty huoltokirja nostaa traktorisi arvoa usein tuhansilla euroilla, kun olet vaihtamassa sitä uuteen traktoriin.

Valtran merkkihuolto, asentaja ja suodatin.

Tehokas ja nopea huolto on otettu huomioon Valtrojen suunnittelussa jo alusta alkaen. Uusissa Valtroissa on esimerkiksi automaattinen venttiilinvälysten säätö, joka säästää useita tunteja työtä jokaisessa isossa huollossa.

Varaosakeskus Suolahdessa

Valtran varaosakeskus on Suolahdessa, keskellä Suomea. Sieltä osat ehtivät huolto- ja varaosapisteisiin yleensä seuraavaksi arkipäiväksi. 

Varaosapäivystys toimii sesonkiaikaan joka päivä ympäri vuorokauden. Varaosapäivystäjältä saa esimerkiksi tiedon löytyykö sopiva osa lähimmästä varaosapisteestä aamulla, kun myymälä taas aukeaa. Varaosapäivystäjä voi myös tulla antamaan osan Suolahden varastosta tai lähettää sen matkaan esimerkiksi bussirahtina. Varaosapäivystys toimii yleensä toukokuun alusta syyskuun loppuun.

Varaosapäivystyksen puhelinnumero: 020 690 690

Huoltoa ja varaosia myös vanhempiin traktoreihin

Onko sinulla Volvo BM Valmet tai peräti vanha Valmet-traktori? Ei hätää. AGCO Suomelta löytyy yleensä osaavaa huoltoa ja usein myös varaosia vanhempiinkin traktoreihin.

Hieman vanhempiin traktoreihin voi kysyä esimerkiksi alkuperäisiä, mutta hieman edullisempia Classic-varaosia. Myös uudelleenvalmistetut Reman-moottori ja -vaihteistot ovat usein hyvä vaihtoehto. Joissakin tapauksissa vanhaan traktoriin saattaa löytyä sopiva osa ValParts-purkuosien kautta.

Huoletonta omistamista huoltosopimuksella

Jatkoturva, huolenpitosopimus tai leasing auttavat sinua hallitsemaan riskejä ja ennakoimaan paremmin kulujasi. Tarjolla on paljon erilaisia vaihtoehtoja ja yhdistelmiä, niistä kannattaa kysyä tarkemmin traktorimyyjältäsi tai paikallisesta huollosta.

Valtra Care- ja Go -huolenpitosopimukset

Muistathan myös ottaa käyttöön Valtra Connect -etäseurannan uuteen traktoriisi. Sen avulla Valtran merkkihuolto näkee traktorisi tilan, mikä taas auttaa ennakoimaan huoltoja ja mahdollisia ongelmia sekä nopeuttaa vikojen korjaamista.