Sampo-Rosenlew leikkuupuimurit

Sampo-Rosenlew Oy:n historia ja toiminnan juuret yltävät aina vuoteen 1853. Oy W.Rosenlew Ab aloitti toimintansa Porissa siis yli 150 vuotta sitten, jossa tehtaat ovat sijainneet siitä lähtien. Nykyinen yritys Sampo-Rosenlew Oy perustettiin vuonna 1991. Leikkuupuimureita on valmistettu vuodesta 1957 jo yli 50.000 kappaletta.

jos sen voi puhdistaa pellolla, se on tehty työtä varten

Leikkuupuimuri tuottaa tulosta silloin kun se on pellolla töissä. Sampo Rosenlew on markkinan ainoa puimurimerkki, jonka viettopintojen ja kohlimien pohjien puhdistaminen onnistuu nopeasti ja helposti siellä missä työtä tehdään. Sampo leikkuupuimuria ei tarvitse viedä konehalliin puhdistusta varten. Tämä säästää arvokasta aikaa ja rahaa.

leikkuupuimuri josta näkee erinomaisesti ulos

Puimuri josta näkee ulos parhaiten on Sampo Rosenlewin Comia -mallisarja. Leikkuupöytä näkyy leveydestä riippumatta kokonaisuudessaan ja ohjaamossa kuljettajan paikalta on esteetön näkyvyys terälle ilman kurkottelua. Hämärässä ja pimeässä näkyvyyden varmistavat 8 kappaletta laadukkaita työvaloja.

Sampo on kokonaistehokkain leikkuupuimuri

Leikkuupuimuri voi olla tekniikaltaan kohlinpuimuri, roottoripuimuri tai rumpuerottelukone , joka on hybridi. Sampon puimureita on saatavilla kohlinpuimurina sekä hybridinä. Kokonaistehokkuus rakentuu puimurin helppokäyttöisen käyttöliittymän, puhdistettavuuden, tehokkaan puintikoneiston, valurautalaippainen puintikelan ja suuren viljasäiliön sekä puimurin ylläpidon ja huollon palveluverkoston toimivuudesta ja tehokkuudesta. Sampo on tästä syystä markkinoiden kokonaistehokkain leikkuupuimuri.

Sampo C22 2roto hybridi on kokonaistehokkuudessa 30% tehokkaampi kuin saman kokoluokan C12 leikkuupuimuri.

Uusi tai käytetty leikkuupuimuri agco suomelta

Uusi tai käytetty puimuri, AGCO Suomelta saat tarpeitasi vastaavan työkoneen. Sampo Rosenlew leikkuupuimurit löydät yhdestä Suomen käytetyimmistä konemyynnin verkkopalvelusta Konepörssistä.

Leikkuupuimurin lisäksi asiakkaille tarjotaan kattava ja perusteellinen käyttökoulutus ja perehdytys sekä valtakunnallinen huolto- ja varaosapalvelu. Parhaan hyödyn ja tuottavuuden uudesta työkoneesta tai laitteesta saat, kun valitset kumppaniksi täyden palvelun yhtiön. Tästä syystä uusi tai käytetty leikkuupuimuri kannattaa hankkia ainoalta viralliselta Sampo Rosenlew myyjältä, AGCO Suomelta.

3 hyvää syytä valita Sampo ja agco suomi

1

Suomalaisiin olosuhteisiin suunniteltu ja tarkoitettu leikkuupuimuri

2

Kokonaistehokkuutta ja käytön helppoutta

3

Kattava tuotetuki, koulutuspalvelut sekä osaava huoltopalveluverkosto

Sampo Rosenlewin varaosapäivystys

sampo verkkokauppa

Käy tutustumassa Sampo Rosenlewin kattavaan verkkokauppaan