Sampo Rosenlewin merkkihuolto pitää puimurisi kunnossa

Lähin AGCO Suomi pisteesi on: AGCO Suomi

 

Kotimaista osaamista myös huollossa ja varaosissa

Sampo Rosenlewin markkinaosuus on ollut Suomessa noin 50 prosenttia jo vuosikymmenten ajan. Kun noin puolet käytössä olevista puimureista on Sampoja, niin myös huoltoverkosto on alan tihein ja rutinoitunein.

Sampo-huoltoasentajat saavat erinomaista koulutusta ja tukea tehtaalta Porista. Koulutus tapahtuu omalla kielellä ja kotimaassa.

Puintiaikaan varaosat pitää saada nopeasti

Puintiaikaan on kiire. Jos leikkuupuimuriin tarvitaan osia, ne tarvitaan heti. Sampo Rosenlew ja AGCO Suomi tuntevat tämän tarpeen ja ovat järjestäneet varaosapalvelunsa sen mukaisesti.

Ennen puintikautta varaosapisteisiin varataan yleisimpiä osia hyllyyn. Puintiaikaan Porista lähtee joka yö kierrokselle auto, joka kuljettaa kiireisimpiä osia myyntipisteisiin ennen aamua. Eikä varaosien odotusaika ole pitkä sesongin ulkopuolellakaan, sillä päävarasto sijaitsee Porissa.

Huollata puimurisi sesonkiajan ulkopuolella

Puimuri kannattaa puhdistaa hyvin heti puintien loputtua ja tarkastaa huolellisesti ennen käyttöönottoa. Määräaikaishuolto kannattaa ajoittaa sesongin ulkopuolelle, jos vaan suinkin mahdollista. Talvella puimurihuollossa on vähemmän kiirettä ja joskus myös hyviä tarjouksia. Voit myös ostaa näppärän huoltopaketin omatoimista huoltoa ja tarkastusta varten.