Fendt traktorit, heinäkoneet ja leikkuupuimurit

Fendt on tunnettu ja haluttu saksalainen premium-luokan brändi, jonka perusti vuonna 1930 Johan Georg Fendt. Fendt tunnettiin aikaisemmin nimellä Dieselross. Saksassa, Marktoberdorfissa sijaisevassa tehtaassa valmistuu vuodessa noin 20.000 traktoria. AGCO-yhtymän omistamat ja AGCO Suomen edustamat merkit Fendt ja Valtra muodostavat vahvan kaksikon, josta jokainen löytää omiin tarpeisiin sopivan työkoneen. Fendt on toimialalla käsite ja se on yksi Euroopan suurimmista traktorimerkeistä.

saksalaista laatua

Saksalaiset osaavat rakentaa tuotteita, joiden laatuun voi luottaa. Fendt traktorit, nurmityökoneet ja paalaimet sekä leikkuupuimurit eivät ole poikkeus tästä. Fendt on tunnettu saksalainen, premium -kategorian tuote, joka eroaa kilpailijoistaan monilla tavoilla.

Ei olekaan yllätys, että erittäin sitoutunut ja monimuotoinen asiakaskunta Fendtin ympärillä jatkaa kasvuaan Suomessa.

”Kaikki Fendtilta” – AGCO Suomelta saat kaikki Fendtin tuotteet maatalouden ja urakoinnin monipuolisiin tehtäviin

fendt traktorin Ainutlaatuinen ajotuntuma

Keveyden tuntua raskaimmissakin työtehtävissä sekä ohjauksen ja voimansiirron täsmällisyyttä tarjoava Fendt täytyy kokea itse. Fendt-traktoreiden portaaton vaihteisto toimii huomaamattomasti ja eleettömästi. Fendtin tuotteille tyypillinen käyttökytkinten ja hallintalaitteiden täsmällisyys saa hymyn huulille vielä vuosienkin käytön jälkeen.

Fendt one yhdistää työkoneen ja toimistotyöt

Fendt-myyjä ja asiakkaat

”Leaders drive fendt”

Fendt traktorit tunnetaan korkeasta suorituskyvystä, sulavasti toimivasta moottorista, hallintalaitteiden ergonomiasta, vaivattomasta etenemisestä millä tahansa nopeudella ja kaiken kattavasta laadun tunnusta pieniin yksityiskohtiin asti. Yksinkertaisesti sanottuna ”Leaders Drive Fendt

AGCO Suomi myy niin uusia, kuin käytettyjä koneita ja Fendtin traktorit, heinäkoneet sekä leikkuupuimurit löydät yhdestä Suomen käytetyimmistä konemyynnin verkkopalvelusta Konepörssistä.

Vaihtokonetta etsimässä?

Tutustu näihin Fendt-vaihtokoneisiin:

Fendtin työkoneiden lisäksi asiakkaille tarjotaan kattava ja perusteellinen käyttökoulutus ja perehdytys sekä valtakunnallinen huolto- ja varaosapalvelu. Parhaan hyödyn ja tuottavuuden uudesta työkoneesta saat, kun valitset kumppaniksi täyden palvelun yhtiön. Tästä syystä uusi tai käytetty Fendt kannattaa hankkia ainoalta viralliselta Fendt myyjältä, AGCO Suomelta.

3 hyvää syytä valita fendt ja agco suomi

1

Vakuuttavan laadukkaat tuotteet ja erinomainen ajotuntuma

2

Fendt full line -tuoteperhe, jolla voit rakentaa koko tuotantoketjun

3

Kattava tuotetuki, koulutuspalvelut sekä osaava huoltopalveluverkosto

Fendt Collection

FENDT Collection

Tutustu Fendt Collection -vaatteisiin, leluihin ja varusteisiin lähimmässä AGCO Suomen myymälässä tai Fendt Collection -verkkokaupassa.