Tietoa alkuperäisvaraosista

Alkuperäisvaraosilla on vuoden takuu

Alkuperäisillä varaosilla on aina vuoden takuu. Kun ne asennetaan valtuutetussa merkkihuollossa, niin myös työllä on vuoden takuu. Tämä takuu koskee myös uudelleenvalmistettuja Reman-osia. Alkuperäisosa on turvallinen valinta.

varo epäluotettavia piraattiosia

AGCO:n tuotekehityskeskuksissa ja huoltopalveluissa on tutkittu paljon markkinoilta löytyviä piraattiosia. Osa niistä on todellakin aivan kelvollisia, mutta joukossa on myös huonoja ja jopa todella vaarallisia osia. Pahinta on se, että ei-merkkiosista ei näe päällepäin ovatko ne kelvollisia vai eivät. Muiden kuin alkuperäisosien käyttö on aina riskipeliä.

Alkuperäiset varaosat tulevat usein samoilta toimittajilta kuin tehtaalla uusien traktoreiden tai puimureiden tuotannossa käytettävät osat. Ne vastaavat tuotekehityksen vaatimuksia ja niiden toimittajat on hyväksytty AGCO:n alihankkijoiksi. Usein osat on myös testattu ja joskus osat on kehitetty yhteistyössä alihankkijan kanssa.

Varaosapäivystys ja huollon tekninen tuki 24/7

Valtran Suolahden varaosavarasto palvelee ympäri vuorokauden viikon jokaisena päivänä. Soittamalla päivystysnumeroon päivystäjä tulee varastolle ja antaa sinulle tarvittavan osan tai lähettää sen kuljetukseen. Usein riittää sekin, että päivystäjä katsoo saldoista, että kyseistä osaa on saatavana seuraavana aamuna lähimmästä pisteestä.

Suolahden keskusvaraston ansiosta Valtran varaosapalvelu on alansa huippua Suomessa. Varastossa on myös paljon Fendtin varaosia. Sampo-Rosenlewin varaosia varastoidaan Porissa, josta niitä sesonkiaikaan kuljetetaan öisin aamuksi pisteisiin. Normioloissakin päivällä tilattu varaosa on yleensä seuraavana päivänä lähimmässä pisteessä.

Lähin AGCO Suomi pisteesi on: AGCO Suomi