Moottorikelkkakärryt

AKU-valikoimasta löytyy moottoriharrastajille ainutlaatuinen Tour & Race tuotesarja. Tour & Race -peräkärryt on suunniteltu aktiivisille moottoriharrastajille, jotka haluavat kuljettaa omaa kalustoa mukana harrastuksissaan.

Nämä perävaunut sopivat erityisesti moottoripyörille, mönkijöille ja moottorikelkoille, mutta niitä voi käyttää myös kaikkiin muihin kodin tai yrityksen kuljetuksiin. Monipuolisten käyttömahdollisuuksiensa vuoksi Tour & Race -perävaunut ovat nousseet hyvin suosituiksi.

AKU Tour & Race -vaunu on noin kaksi metriä leveä (190–219 cm) ja pyörät on sijoitettu perävaunun alle. Tämä suunnitteluratkaisu mahdollistaa kahden vierekkäisen moottorikelkan kuljettamisen yhdellä vaunulla. Silti perävaunun raideleveys on sama kuin auton. Tour & Race -sarjan vaunuja on helpompi ja tasapainoisempi vetää myös täydellä kuormalla verrattuna normaaleihin yleisperävaunuihin.

Kelkan, mönkijän, moottoripyörän ja muiden kulkuvälineiden lastaaminen ja purkaminen perävaunuun on helppoa, koska vaunussa on erikoismuotoiltu takalaita/ramppi. Vakiovarusteena löytyvä kippiruuvi helpottaa vaunun kippaamista lastausta ja purkua varten.

Jopa neljä kelkkaa yhteen vaunuun

AKU Tour & Race perävaunusta on saatavilla neljä lavakokoa: 3,9, 4,3, 5,5 ja 6,2 metriä. Pisimpään vaunuun on mahdollista lastata jopa neljä moottorikelkkaa. AKU Tour & Race -perävaunussa on kokonainen kehysrunko; vaunujen runko on hitsattu sivusuunnassa. Rakenne tekee vaunusta erityisen vahvan ja mahdollistaa suuren kantavuuden. Koska vaunun alusta on kuumasinkitty hitsauksen jälkeen Pohjoismaiden nykyaikaisimmassa kuumasinkitystehtaassa (Zincpot), on perävaunun ruosteenkestävyys huippuluokkaa.

AKU Tour & Race -vaunuja on saatavilla sekä jarruilla että jarruitta. Mallien kantavuudet ovat 390–1800 kiloa.

Kaikki kuljetettavat tavarat saadaan suojattua likaantumiselta 390- ja 430 malleissa Jaxal-kuomulla, joita on saatavana AGCO Suomen myyntipisteistä.

Näytä lisää

Hae tarpeisiisi sopiva rahoitus

Hae
AKU CP327-LH peräkärry moottorikelkkavarustuksella
  • kokonaispaino 825kg
  • omamassa 298kg
  • kantavuus 527 kg
  • leveys 188 cm, pituus 466 cm
  • laitakorkeus 40 cm
  • lavan koko 327 x 150 cm
  • lastauskorkeus 56 cm
  • lehtijousi
  • renkaat: 155 R13 84N 4×100 M+S

Huom. kuvat ovat havainnollistavia ja vaunu saattaa sisältää lisävarusteita