FMG tienhoitolaitteet ja kiinteistönhoitokoneet

Yhtiö perustettiin vuonna 1989 nimellä Lapinlahden Levypalvelu. Tuolloin tuotemerkkinä oli Rote. Yhteistyö kotimaisen Valmetin kanssa alkoi vuonna 1996 ja vuodesta 2010 yritys sekä tuotteet on tunnettu nimellä FMG (LLP Farm Machinery Group). Iisalmessa toimiva yritys on kasvanut voimakkaasti niin Suomessa kuin kansainvälisillä markkinoilla.

tienhoitolaitteet vaativiin olosuhteisiin

FMG on tunnettu tuotteista, joilla pärjää niin kesällä kuin talvellakin. FMG kaikkien tuotteiden taustalla on vuosien tuotekehitys ja testaus, jolla varmistetaan toimivuus kaikissa tilanteissa. FMG:n tuotteilla on kahden vuoden takuu.

talvikunnossapito aurauksista lumenajoon

FMG:n tuotevalikoimasta löytyy perinteisiä auramalleja erilaisiin olosuhteisiin, erilaisilla leveyksillä ja siiven koolla. Alueaurat, Zoom-aurat, perhosaurat, U-aurat sekä muut talvikunnossapitoon tarvittavat tuotteet jokaiseen käyttökohteeseen. Yksi monikäyttöisi ammistä uramalleista on heittävä nivelaura, jolla voi aurata perinteisesti ja kääntää tarvittaessa kärkiauraksi esimerkiksi umpihankea avattaessa. Nivelauraa voi käyttää myös keräävänä aurana tilanteen mukaan. FMG ST-perävaunut soveltuvat monipuoliseen käyttöön ja esimerkiksi lumenajoon. Käyttöä helpottavina vakiovarusteina ST-perävaunuisa ovat lavanvaihtoautomatiikka, kuormavaaka ja hydraulinen erillisjousitus. FMG ST-perävaunut on mahdollista varustaa myös 60km/h maksiminopeuden mahdollistavalla varustepaketilla. FMG ST perävaunut ovat oikea valinta käyttöön, jossa turvallisuus, helppo hallittavuus liukkaalla ja erinomainen pysäytysteho ovat tärkeimpiä valintakriteerejä.

Sorateiden kunnostaminen

Suomessa on yli 370.000 kilometriä päällystämätöntä tietä, joita huolletaan ympäri vuoden. Kesäkaudella tiestöä kunnostetaan mm. tielanalla tai raspilla ja talvikaudella tiestöä hoidetaan aurakalustolla. Sorateiden kunnostamisen tärkein työlaite on tielana, jolla luodaan ja ylläpidetään tien ajettavuus. FMG tielana on erinomainen ja kustannustehokas ratkaisu sorateiden hoitoon. Lanaa vedetään keskitehoisilla tai järeillä maataloustraktoreilla ja ohjaus tapahtuu parhaiten erinomaisen tarkalla joystick-ohjauksella. Tielanan kaltevuutta voidaan säätää tarpeen mukaan, jolloin tien profiili saadaan optimaaliseksi. Samoin tielanan etu-/takapään korkeutta voidaan säätää erikseen.

kiinteistönhoitokoneet ja laitteet tehokkaaseen hiekanpoistoon

Talvikauden päätyttyä teiden, jalkakäytävien ja parkkialueiden pinnoilta puhdistetaan mm. hiekoitushiekkaa ja kadulle kertynyttä materiaalia. FMG:n traktorikäyttöön ja pääasiassa taajama-alueille tarkoitetut harjalaitteet ovat paras valinta silloin, kun kohteessa vaaditaan suorituskykyä, kapasiteettia ja nopeutta.

uudet ja käytetyt fmg tuotteet konepörssistä

AGCO Suomi myy niin uusia, kuin käytettyjä koneita ja FMG aurat, alaterät, lanat, harjalaitteet ja kärryt löydät yhdestä Suomen käytetyimmistä konemyynnin verkkopalvelusta Konepörssistä.

Parhaan hyödyn ja tuottavuuden uudesta työkoneesta tai laitteesta saat, kun valitset kumppaniksi täyden palvelun yhtiön. Tästä syystä uusi tai käytetty FMG kannattaa hankkia ainoalta viralliselta Fendt myyjältä, AGCO Suomelta.

3 hyvää syytä valita fmg ja agco suomi

1

Kovaan ammattikäyttöön suunnitellut ja testatut tuotteet.

2

Laaja jakelu ja palveluverkosto.

3

Tehtaan ja tuotekoulutusorganisaation tuki.