Käyttökoulutus työkoneen tehokkaaseen käyttämiseen

AGCO Suomi tarjoaa monipuolista käyttökoulutusta kaikille Valtra- ja Fendt -traktorin sekä Sampo-Rosenlew-leikkuupuimurin ostaneille asiakkaille.

AGCO Suomi tarjoaa monipuolista käyttökoulutusta kaikissa työkoneen elinkaaren vaiheissa. Konemyyjät antavat käytönopastuksen, tuotekouluttajat perusteellisen ja räätälöidyn käyttökoulutuksen ja koulutusseminaarit syventävät tietoja. Etäkoulutus on helppo ja turvallinen tapa saada tukea traktorin, puimurin tai työkoneen käyttöön. AGCO Suomen YouTube –kanavalta löytyvistä kymmenistä käytönopastusvideoista puolestaan löytyy usein vastaus erilaisten työkoneiden ja traktoreiden yhteensovittamiseen sekä tehokkaaseen työskentelyyn.

Käyttökoulutuksen saatavuus ja laatu ratkaisevat yhä useamman kokekaupan

Konekaupan kasvavana trendinä on vaatimus laadukkaasta käyttökoulutuksesta asiakkaalle sopivassa paikassa ja muodossa. Koneista halutaan heti käyttöönoton alusta alkaen täydet tehot irti. Asiakkaiden vaatimuksia vastaamaan AGCO Suomella on ollut oma erillinen käyttökoulutus- ja tuotetukiorganisaatio jo vuosen ajan. Organisaatio tukee konemyyjien toimintaa ja tuottaa monipuolisia koulutustapahtumia, materiaaleja ja tukipalveluita kaikille AGCO Suomen asiakkaille. Päämiesten tehtaat ovat myös aktiivisesti mukana asiakkaiden osaamisen kehittämisessä.

Laadukkaan käyttökoulutuksen saatavuutta pidetään nykyään jo itsestäänselvyytenä.

Käyttökoulutus maatilalla.

Uuden koneen luovutus ja käytönopastus

AGCO Suomen konemyyjät pitävät uuden työkoneen luovutushetkellä käytönopastuksen koneen perusominaisuuksista. Käytönopastus dokumentoidaan ja toimitetaan asiakkaalle sähköisesti. Käytönopastuksen jälkeen asiakkaalla on mahdollisuus varata erillinen ja perusteellisempi käyttökoulutuspäivä.

käyttökoulutuspäivä asiakkaan luona

Perusteellinen ja asiakkaan kalustolle sekä työtehtäviin räätälöity käyttökoulutus on ainutlaatuinen mahdollisuus kehittää omaa työtään tuottavammaksi. Jokainen asiakas ja jokainen tilanne on erilainen, jolloin myös haasteet ovat uniikkeja. Käyttökoulutuksessa AGCO Suomen asiantuntija opastaa sinua uuden traktorin käytössä juuri sinun maatilasi töissä. Työkoneiden liittäminen, koneasetusten tekeminen, uusien teknologioiden käyttöönotto ja automaatioasetusten tekeminen ovat tyypillisimpiä käyttökoulutuspäivän teemoja. AGCO Suomen tuotekouluttajat tekevät vuosittain satoja koulutuskäyntejä ja niiden tuoma kokemus on juuri sinun käytettävissäsi. Tuotekouluttajilla on vuosien työkokemus myös päämiestensä tehtaiden tuotekehityksessä, testauksessa, tuotannossa tai huolto-organisaatioissa sekä omakohtaista kokemusta maatalouden ja konetyön eri osa-alueista.

parasta työssä on tyytyväinen asiakas

Tuotekouluttajien Marko Vilénin ja Juho Erkkilän toimisto löytyy asiakkaan työkoneen ohjaamosta.

– Suomalainen konetyön ammattilainen on tyypillisesti erittäin osaava ja kiinnostunut kehittämään omaa toimintaansa. Parasta tässä työssä on ehdottomasti tyytyväinen asiakas – Marko Vilén

Koulutusseminaarit

Koulutusseminaarit ovat vuoden ehdoton kohokohta sadoille uuden Valtran tai Fendtin ostaneille asiakkaille. Koulutusseminaarissa pääset tapaamaan tehtaan edustajia, tuotekouluttajia, myyjiä sekä juuri ostamasi traktorin suunnittelusta ja valmistuksesta vastaavia ammattilaisia. Verkostoituminen muihin suomalaisiin konetyön ammattilaisiin ei ole ennen ollut näin helppoa. Tilaisuudessa vieressäsi istuvalla henkilöllä on todennäköisesti juuri samanlainen kone kuin sinulla. Laadukasta koulutusohjelmaa täydentää oheisohjelma ja all-inclusive -palvelut. Vain paras on kyllin hyvää asiakkaillemme.

etäkoulutus

Etäkoulutus on tullut jäädäkseen asiakkaidemme ja asiantuntijoidemme välisessä vuorovaikutuksessa. Teams-palaverit, WhatsApp-koulutussessiot mobiililaitteita hyödyntäen ja muut viestintäsovellukset antavat mahdollisuuden järjestää koulutus milloin vain, missä vain. Etäkoulutus on aikaa säästävä ja turvallinen tapa ottaa koneen toiminnallisuudet haltuun. Kysy rohkeasti myyjältäsi mahdollisuutta etäkoulutukseen.

kaupan päälle 100% asiakastyytyväisyys

Koulutuspalvelut, tapahtumat ja materiaalit kuuluvat kiinteänä osana Valtran, Fendtin ja Sampo-Rosenlewin kauppaa. Ne ovat käytettävissäsi juuri silloin kuin sinä haluat. Tavoitteenamme ovat Suomen osaavimmat ja tyytyväisimmät asiakkaat. Kaiken tämän saat kaupan päälle asioidessasi AGCO Suomen kanssa.