Yleiset ehdot

Julkaisija: 
AGCO Suomi Oy

Osoite: 
Valmetinkatu 2 
44200 Suolahti 
puh. 020 45501 
Y-tunnus: 2395797-2


AGCO Suomi kiittää sinua vierailusta web-sivustollamme ja kiinnostuksestasi yritystä kohtaan. Web sivuston tarkoitus on antaa tietoa mm. tuotteista, palveluista ja tapahtumista. Sivusto sisältää myös koulutuksellista materiaalia.

Tietosuoja 
Joidenkin palvelujen käyttämiseen pyydämme yhteystietoja. Tietoja kerätään vain niiden palvelujen yhteydessä, joissa käyttäjä ottaa yhteyttä. Pyydettävät tiedot ovat mm. etunimi, sukunimi, puhelinnumero, lähiosoite. Tietoja käytetään esim. yhteydenottopyyntöjen ja palautteiden hoitamiseen ja käsittelyyn.

Tekijänoikeus © 
Kaikki materiaali on tekijänoikeuden alaista. Tekstin, äänen, kuvan, ohjelmiston ym. aineiston kopioiminen, muokkaaminen, levittäminen kaupallisiin tarkoituksiin on kielletty. Mikäli aineiston jäljentäminen on sallittua on siitä erillinen maininta sivulla, esim. kuvapankki ja lehdistötiedotteet.

Vastuuvapaus 
Noudatamme huolellisuutta tietojen paikkansapitävyydestä julkaisuajankohtana. Emme kuitenkaan takaa tietojen virheettömyyttä tai niiden säännöllistä päivittämistä. Korjaamme tietoomme tulleet virheet mahdollisimman pian. AGCO Suomi ei vastaa minkäänlaisista vahingoista, jotka saattavat johtua sivuston käytöstä. Sivusto näkyy parhaiten Internet Explorer 11 tai uudemmalla selaimella. Sivusto sisältää linkityksiä kolmannen osapuolen sivuille. Tarjoamme nämä linkit vain palveluna. AGCO Suomi ei kuitenkaan vastaa kolmannen osapuolen sivuston sisällöstä ja toimivuudesta.