AGCO Suomella on alan tihein ja osaavin palvelupisteiden verkosto

Osaava Valtran huoltoasentaja ja huoltoauto.

ISO TRAKTORIKANTA MAHDOLLISTAA TIHEÄN HUOLTOVERKOSTON JA ISON VARAOSAVARASTON

Valtra tai Valmet on ollut Suomen suosituin traktorimerkki jo 1970-luvulta alkaen. Käytännössä noin puolet aktiivikäytössä olevista traktoreista on Valtroja. Iso traktorikanta antaa mahdollisuuden ylläpitää tiheää huoltoverkostoa ja runsaita varaosavarastoja. Sampo-Rosenlewin osuus puimureissa on samanlainen ja myös Fendt hyötyy tiheästä verkostosta.

AGCOn varaosavarastossa

HUOLTOASENTAJIEN OSAAMINEN HUIPPUTASOLLA

AGCO Suomen huoltoasentajat osallistuvat säännöllisesti huoltokoulutuksiin. Kursseja järjestetään esimerkiksi alalle juuri tulleille, peruskoulutetuille asentajille sekä lisäkursseja uusista malleista vanhoillekin asentajille. Koulutus on nousujohteista: asentajan täytyy suorittaa ensin peruskurssit hyväksytysti ennen kuin hän voi osallistua jatkokursseille. Koulutukset järjestetään suomeksi ja Suomessa mikä parantaa oppimistuloksia.

Sampo-Rosenlew puimurin huoltoa

Valtra-traktoreiden ja Sampo-Rosenlew -leikkuupuimureiden suuri määrä tuo asentajille rutiinia. Useissa huolloissa yksi tai muutama asentaja on erikoistunut Fendtin traktoreiden, puimureiden ja työkoneiden huoltoihin.

Laadukasta huoltoa paikallisesti

Paikallisilla huolloilla on tukenaan myös AGCO Suomen huoltoneuvojia, jotka kouluttavat ja auttavat vaikeimmissa pulmissa. Osa huoltoneuvojista toimii alueellisesti, osa puolestaan on erikoistunut esimerkiksi Fendteihin tai Sampo-Rosenlewin puimureihin.

Merkkihuollot myös FMG:lle, Keslalle ja Lännen Tractorsille

AGCO Suomen huoltopisteissä huolletaan myös FMG:n tienhoitotuotteet, Keslan metsävarusteet sekä joissakin pisteissä myös Lännen Tractorsin traktorikaivurit. Yksityisissä huoltopisteissä voi olla myös muita huoltoedustuksia esimerkiksi metsä- ja maanrakennuskoneille.

AGCO Suomen muut merkkihuollot:

Fendt-merkkihuolto

Huoltomies ja huoltopaketti