KESLA 104 traktorin metsäperävaunu ja 204T-kuormain

Keslan 104 & 203T kuormain-vaunupaketti alk. 272,90 €/kk

Nyt saatavilla Kesla-metsäpaketti käyttöön alk. 272,90 €/kk. Keslan traktorikäyttöiset kuormain-vaunupaketit sopivat niin pienempiin kuin suurempiinkin metsätöihin, uudemman tai myös vanhemman traktorimallin kanssa.

Meiltä saatavilla mm. KESLA 104 & 203T kuormain-vaunupaketteja vielä tämän vuoden toimituksiin hyvillä ehdoilla! Toimi pian ja ota yhteys lähimpään AGCO Suomen myyjääsi!

VIELÄ TÄMÄN VUODEN TOIMITUKSIIN!

Kotimainen kuormain-vaunupaketti edulliseen kuukausihintaan:

Esimerkiksi kuormain-vaunupaketti KESLA 104 & 203T sähköisellä esiohjauksella vain alk. 272,90 € / kk

Esimerkkilaskelma.
Voimassa AGCO Suomen varastopaketteihin. Kuvassa olevassa tuotteessa on lisävarusteita.

KESLA 104-metsäperävaunu on erinomainen valinta yksityiseen puunkuljetukseen tai pienimuotoiseen urakointiin. Kuten muissakin KESLA-metsäperävaunuissa, etusermi ja etusermin tuet ensimmäisten tolppien ja sermin välissä ovat vakiovaruste. Perävaunun kuormatilan pinta-ala on 2 m2. Yksipalkkirakenteen ansiosta perävaunuun saa lisävarusteena rungonjatkeen, mikä mahdollistaa myös pidemmän puun kuljetuksen tarvittaessa. Jatke pidentää perävaunua jopa 1 055 mm.

KESLA 203-kuormain voidaan asentaa A-tukijalkoihin asennuslevyllä, traktorin takasiltaan tai kolmipistekiinnityksellä. Kuormaimeen on saatavilla mekaaninen, hydraulinen tai sähköinen ohjausventtiili.

KESLA 104 traktorin metsäperävaunu ja 204T-kuormain – ominaisuudet ammattilaisen esittelemänä. Suomeksi, englanninkielinen tekstitys.

OTA YHTEYTTÄ!

Ota yhteys lähimpään AGCO Suomen myyjääsi ja kysy lisää nopeaan toimitukseen saatavista Kesla-paketeista. Pyydä tarjous, nyt voimassa hyvät ehdot loppuvuoden kaupoille!

Lähin myyjäsi