Pyydä tarjous ja voita 1.000 litraa NESTE MY Uusiutuva Polttoöljy -tuotetta

Pyydä tarjous ja voit voittaa!

Pyydä tarjous uudesta tai esittelykäytössä olleesta Valtra- tai Fendt-traktorista, niin voit voittaa 1.000 litraa Neste MY Uusiutuvaa Polttoöljyä.

Arvonta suoritetaan kaikkien 17.4.-31.5.2024 kirjallisen tarjouksen pyytäneiden kesken. Polttoaine toimitetaan voittajalle kotiin (Suomeen) asiakkaan omaan säiliöön. Lisätietoja lähimmältä AGCO Suomen myyjältäsi.


Valtra-traktorit ovat valmiita vastaamaan kaikkiin haasteisiin maatilalla, tiellä, kiitotiellä tai metsässä. Valtra-traktorit ovat luotettavia työvälineitä mihin tahansa työympäristöön. Jokainen Valtra-traktori on räätälöity vastaamaan omistajan yksilöllisiä tarpeita.

Valitse Valtran traktorisarjoista 75–405 hv, monilla malleilla ja voimansiirtovaihtoehdoilla – kaikki voidaan räätälöidä yksilöllisten tarpeiden mukaan riippumatta tekemästäsi työstä.

Fendt-traktorin ajaminen on paljon muuta kuin pelkkää traktorilla ajamista. Mahtava keveyden tuntu jopa kaikkein raskaimmissa töissä. Fendt Vario -vaihteiston ansiosta traktori liikkuu portaattomasti ja työt sujuvat tehokkaasti kaikissa traktorimallien kokoluokissa.

Leaders drive Fendt

Lähin myyjäsi