Olemme mukana Maatalouskonemessuilla!

Tapahtuma-aika

13.10.-15.10.2022

Tapahtumapaikka

Helsinki, Messukeskus

OSASTO:

  • AGCO Suomi 7n110

AGCO Suomen osasto esittelee tuoteuutuuksia, teknologiaratkaisuja ja palveluita

AGCO Suomen osastolla numero 7n110 pääset kokemaan ja näkemään eri brändien tuoteuutuuksia. Teknologiaratkaisuista ja palveluista kertovat eri tuotteiden asiantuntijat ja AGCO Suomen tuotekouluttajat. AGCO Reman, huolto ja varaosat on myös laajasti esillä messuosastollamme. Valtran ja Fendtin työvaatteet, tarvikkeet ja fanituotteet ovat myös tarjolla AGCO Shop -myymälässämme.

valtran koko mallisto esillä

Valtran osastolla esillä koko Valtran mallisto, sekä täysin uusi Q-sarja, jonka ympärillä pidetään tuote-esittely vuorotunnein AGCO Suomen videoistakin tunnettujen tuotekouluttajien Marko Vilenin ja Juho Erkkilän toimesta. Marko ja Juho jakavat myös nimmareita tapahtuman aikana!

Amski

amski x valtra

Supersuosittu ja kansainvälisesti seurattu maatalousalan tubettaja Amski pitää Meet And Greet fanitapaamisen osastollamme perjantaina ja lauantaina kello 13:00 – 14:00. Amski jakaa päivittäin 100 kappaletta virallisia ”Amski x Valtra” -tuubihuiveja. Tule paikalle!

fendt full line

Fendtin osastolla on esillä kattavasti koko Fendtin tarjoama työkoneisiin ja laitteisiin, sekä täysin uudistunut 700 -sarja, jonka ympärillä pidetään tuote-esittely vuorotunnein.

Sampo Rosenlew

Sampon osastolla esittelyssä puimurimallit ja uutuuspuimuri C24

kesla

Keslan osastolla on esittelyssä kattavasti metsäperävaunuja ja kuormaimia.

FMG

FMG:n osastolla on esittelyssä aurat, lanat ja raspit.

Tervetuloa tutustumaan ja käymään. Nähdään maatalouskonemessuilla!

Valtra
Sampo-Rosenlew
Fendt