JAPA 435

Lähimmät varaosamyyjäsi

Metsäalan ammattilaisen polttopuukone

Japa® 435 on ammattilaisen älykäs valinta klapikoneeksi. Japa® 435:ssa on uudenlainen, patentoitu halkaisuterä, patentoitu puhdistusmekanismi sekä täysin uusittu muotoilu. Polttopuukone soveltuu kaiken kokoiselle pehmeälle ja kovalle puulle. Kone tekee tasalaatuista ja puhdasta polttopuuta vaivattomasti ja turvallisesti. 20-tuumaisella laipalla varustettu hydraulitoiminen ketjusaha mahdollistaa jopa 43 cm paksujen tukkien syöttämisen.

Äly ohjaa ja tehostaa klapikoneen käyttöä

Japa® 435 on saatavilla 15 kW:n sähkömoottorilla, traktorin voimanulosotolla tai näiden yhdistelmänä. Japa® 435 -klapikoneessa toimintaa ohjaa äly, joka seuraa ja avustaa käyttäjää jatkuvasti. Kone on varustettu sensoreilla, jotka mittaavat ja ohjaavat koneen toimintaa reaaliaikaisesti. Kone osaa optimoida automaattisesti toimintaansa työstettävän puun mukaan. Koneeseen on saatavilla laaja lisävarustevalikoima, mukaanlukien kosketusnäyttö, joka näyttää käyttäjälle koneen tuottavuustietoja sekä muuta analytiikkaa.

Patentoitu Perfect Split™ -halkaisumenetelmä ja uusi halkaisuterä takaavat A-luokan kokovaatimukset

Perfect Split™ on Japan tuotekehitystiimin innovoima, patentoitu halkaisumenetelmä. Uuden halkaisuterän ja -menetelmän ansiosta polttopuu on aina A-luokan kokovaatimukset täyttävää vaihtelevallakin raaka- aineen koolla. Uuden halkaisuterän ansiosta Japa® 435 on aina nopea, tehokas ja vaivaton, riippumatta työstettävän puun kovuudesta tai halkaisijasta. Lopputuotteen kokoon pystyt vaikuttamaan eri kirvesvaihtoehdoilla. Lisäksi konetta ostaessa voit valita haluamasi kirveskoon.

Puhdasta ja roskatonta puuta

Japa® 435 mallissa on uusi, patentoitu Perfect Clean™ puhdistusjärjestelmä, joka toimii tärinän avulla poistaen roskat halkaistuista puista. Perfect Clean™ puhdistusjärjestelmä asennetaan koneeseen halkaisun jälkeen ja oma kuljetin kuljettaa roskat pois. Perfect Clean™ on kehitetty loppuasiakkaiden yhä kasvavaan tarpeeseen saada puhdasta ja roskatonta puuta. Perfect Cleanin ansiosta voit nyt helpommin ja vaivattomammin vastata asiakkaittesi tarpeeseen. Patentoitu Perfect Clean™ -puhdistusjärjestelmä on saatavilla lisävarusteena.

Käyttövoima: traktori (TR), sähkö (E) tai traktori + sähkö (TRE)

Kysy lähimmältä myyjältäsi mallikohtainen tarjous

  • Katso video tästä klapikoneesta

  • Halkaistavan puun max. halkaisija 43 cm
  • Suurin halkaisupituus 55 cm
  • Paino: 1930 kg (TR)/2040 kg (E)/2080 kg (TRE)
  • Kuljettimen maton leveys 300 mm.
  • Käyttövoima: traktori (TR), sähkö (E) tai traktori + sähkö (TRE)
    • Traktorin voimanulosotto 400 rpm (TR/TRE)
    • Sähkömoottorin teho 15 kW (E/TRE)

Hae tarpeisiisi sopiva rahoitus

Hae