Akkutyökalut

Panasonic on ollut akkukäyttöisten työkalujen edelläkävijä innovatiivisella muotoilulla, uusimmalla teknologialla, johtavalla suorituskyvyllä ja kompaktilla rakenteella. Panasonic on kehityksen kärjessä erikoisosaamisellaan keskittyen työkaluissa vain ladattaviin malleihin ja niiden kriittisiin erityisvaatimuksiin käytännön olosuhteissa. Työkaluille on ominaista korkea laatu, kestävyys ja luotettavuus.

Panasonicin mallistosta löydät mm. porakoneet, iskuporakoneet, ruuvinvääntimet, mutterinvääntimet, kulmahiomakoneet, pistosahat, pyörösahat, puukkosahat ja näiden yhdistelmäpakkaukset.

Saksalainen Steinel-tunnetaan huippuluokan kuumailmapuhaltimien, kuumaliimapistoolien ja niihin liittyvien tarvikkeiden valmistajana.

Steinel-työkalut on suunniteltu ammattikäyttöön, mutta niitä arvostavat myös hyviä työkaluja arvostavat harrastekäyttäjät. Tarvitsetpa kuumailmapuhaltimeltasi suurta tehoa, käyttömukavuutta tai juuri omaan työhösi liittyviä lisävarusteita – Steinel on oikea valinta.

Tällä sivustolla näet vain osan AGCO Suomi Oy:n myynnissä olevista Panasonic- ja Steinel-työkaluista. Valikoimista löydät yli 100 erilaista työkalua ja tarviketta. Katso lisää vaihtoehtoja osoitteista: panasonictools.fi ja  www.stc.fi/steinel_tuotteet/

Panasonic- ja Steiner -akkutyökalut löytyvät seuraavista pisteistä: Jyväskylä, Tampere, Kajaani, Lappeenranta, Pori, Oulu, Espoo, Iisalmi, Mikkeli ja Turku