Valtra- ja Fendt-traktoreiden varaosapäivystys

Valtra- ja Fendt-traktoreiden varaosapäivystys 24/7

Kesäsesongin aikaan palvelemme asiakkaitamme varaosa-asioissa ympäri vuorokauden sesokinpäivystyksellä. Hätätilanteen yllättäessä, saat apua niin Valtra- kuin Fendt-traktoreiden varaosatarpesiin myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Sesonkipäivystyksen ansiosta, apua on saatavilla yhden puhelinsoiton avulla kautta maan nopeasti, jotta koneen seisonta-aika jäisi mahdollisimman lyhyeksi.

Ota numero talteen! 020 690 690

Huom! Juhannusaattona ei ole palvelua

Teknisen tuen puheluhinnat:
• Klo 6.00–22.00 2,00 € / puhelu + 35 snt / alkava minuutti + ppm.
• Klo 22.00–6.00 4,00 € /puhelu + 70 snt / alkava minuutti + ppm.

1

Valtran Suolahden varaosavarasto palvelee sesonkiaikaan ympäri vuorokauden viikon jokaisena päivänä

2

Soittamalla päivystysnumeroon päivystäjä tulee varastolle ja antaa sinulle tarvittavan osan tai lähettää sen kuljetukseen.

3

Usein riittää sekin, että päivystäjä katsoo saldoista, että kyseistä osaa on saatavana seuraavana aamuna lähimmästä pisteestä.

Alkuperäisvaraosat

Varaosapisteistä löydät merkkivaraosien lisäksi myös laajat valikoimat yleistarvikkeita ja traktorin lisälaitteita, kuten etu- ja takakauhat, talikot ja nivelakselit erilaisiin kunnallis- ja urakointitöihin sekä etukuormaimet, harjalaitteet ja klapikoneet.

Meiltä saat myös traktorin arvon ja toiminnan paremmin säilyttävät alkuperäisvaraosat sekä erilaisia tehdaskunnostettuja moottoreita tai osia niistä.

muista huoltaa traktorisi ajoissa

Varmista, että koneesi on valmiina tulevaan sesonkiin.

Pidä traktorisi aina toimintavalmiina AGCO Suomen osaavan huoltoverkoston ja varaosapalvelun avulla. Valtrojen lisäksi huoltopisteissä huolletaan kaikki muutkin AGCO Suomen myymät koneet, kuten Fendtin traktorit, Sampo Rosenlewin puimurit ja paljon muuta.  

Suomen tihein huoltoverkosto:

  • 21 varaosapistettä
  • noin 100 huoltopistettä ympäri maan
  • noin 300 koulutettua asentajaa
  • keskusvarasto Keski-Suomessa, Suolahdessa
  • varaosapäivystys sesonkiaikana 24/7

Lähin AGCO Suomi pisteesi on: AGCO Suomi