AGCO Suomen teknisen tuen puhelin auttaa ympäri vuoden

Varaosapäivystys ja tekninen tuki samassa numerossa

AGCO Suomen varaosapäivystyksestä on kyselty teknisiä neuvoja kautta aikain, mutta varaosapäivystäjillä ei ole ollut erityistä pätevyyttä eikä työkaluja auttaa huoltoasioissa. Nyt asiakkaille on tarjolla myös teknistä tukea samassa puhelinnumerossa 020 690 690 kuin varaosapäivystys. Molemmat palvelut toimivat ympäri vuoden.

– Päiväsaikaan kannattaa ottaa yhteyttä lähimpään merkkihuoltoon. Iltaisin ja viikonloppuisin tarjoamme teknistä tukea puhelimitse, kertoo AGCO Suomen huoltopäällikkö Heikki Anttonen.

Traktoria on vaikea korjata puhelimessa, mutta usein voidaan antaa ensiapua, ohjeita ja vinkkejä, että traktorilla voidaan jatkaa töitä kunnes se saadaan arkipäivänä huoltoon.

– Meillä on ringissä kuusi todella kovaa Valtran teknisen tuen osaajaa, joista kukin päivystää viikon kerrallaan. Fendteihinkin annamme tukea, mutta vaikeissa tapauksissa joudumme palaamaan asiaan myöhemmin, kun asia on saatu selvitettyä. Sampo-puimureille annamme teknistä tukea samassa numerossa syksyisin puintien aikaan, kertoo Anttonen.

Katso rungonnumero valmiiksi ennen soittoa

Asiointia helpottaa, jos katsoo traktorin rungonnumeron valmiiksi ennen soittoa.

– Tekninen tuki on ollut käytössä jo vuoden, mutta sitä ei vielä isommin markkinoitu, vaan haluttiin kokeilla miten se lähtee toimimaan, arvioi Anttonen.

Teknisen tuen puhelinnumero on maksullinen ja yöaikaan maksu on hiukan kalliimpi kuin iltaisin. Pienellä maksulla kannustetaan siihen, että puhelut pysyisivät napakoina ja todelliset avuntarvitsijat saisivat varmasti apua.

Varaosapäivystys ja Tekninen tuki palvelee 24/7 numerossa 020 690 690

Lue myös