Q-companion järjestelmä Valtra 30 – Valtra 88 kuormaimiin

ACP0428050

Rahoita erissä alk. 55 € kuussa

Lähimmät varaosamyyjäsi

Digitaalinen etukuormaimen hallinta

Kuormainvaaka ja paljon muita ominaisuuksia

Valtra-kuormaimille suunniteltu Q-companion on kuljettajaa avustava järjestelmä, jossa on integroitu vaaka, työlaitteen asennon valvonta ja mukautuva huollon muistutustoiminto. Järjestelmä parantaa kuormainten hyötyastetta käyttämällä huippuluokan anturitekniikkaa.

– Q-companion on erittäin yksinkertainen. Sen käyttöliittymä antaa kuljettajalle neuvoja, joten sitä on helppo käyttää. Sekä maanviljelijät että urakoitsijat oppivat nopeasti Q-companionin käytön, mikä säästää sekä aikaa että rahaa, toteaa kuormainvalmistaja Ålön tuotepäällikkö Magnus Sundell.

Q-companionin avulla käyttäjä voi valvoa työlaitteen asentoa, kulmaa ja liikettä traktorin ohjaamoon asennetusta Q-companion -näytöstä. Käyttäjä voi tarkistaa näytöstä kuinka paljon nostovoimaa on käyttämättä ja kuinka paljon lastattava kuorma painaa. Älykäs järjestelmä kertoo käyttäjälleen myös huollon ja kuormaimen rasvaamisen ajankohdan. Maatilan työtulosten dokumentointi digitaalisen sovelluksen ja pilvipalvelun avulla on entistäkin kätevämpää, joten voit unohtaa paperiset muistiinpanot.

Q-companion on alusta tulevaisuuden kehitykselle, joka vie etukuormaintyöt uudelle tasolle: – Tavoitteenamme on tarjota asiakkaille ratkaisuja ja innovatiivisia työkaluja, jotka helpottavat päivittäistä työtä ja säästävät aikaa. Q-companion on valtava askel kohti tämän tavoitteen täyttämistä, ja olemme erittäin iloisia siitä, että monet maanviljelijät ovat jo ottaneet ratkaisun käyttöön ja pitävät siitä. Olemme todella ylpeitä siitä, että voimme tarjota asiakkaille uuden sovelluksen ja pilvipalvelun yhä useammassa maassa, kertoo Sundell.

Q-companion tekee G-sarjan kuormaimesta maailmanluokan kuormaimen. Täysin uusissa G-sarjan kuormaimissa on erinomainen näkyvyys, optimoidut työkulmat ja työlaitteen vaihto käy sujuvasti. Kun kaikki nämä toiminnot yhdistetään Q-companionin älykkäisiin ominaisuuksiin, käytössäsi on markkinoiden monipuolisin etukuormain. G-sarja ja Q-companion ovat todiste siitä, että älykäs suunnittelu on kaiken A ja O.

5 syytä ostaa Q-companion

→ Kuorman punnitus

Q-companionin avulla saat aina kuormattua oikean määrän materiaalia. Tuote on kehitetty ja testattu erityisesti maatalouskäyttöön, kuten kauhalla lastaamiseen, paalien käsittelyyn, suursäkkien nostamiseen, kuormalavojen käsittelyyn ja muihin vastaaviin töihin.

→ Asennon valvonta

Kuljettajalla on täysi hallinta, kun käytössä on asennonvalvontatoiminto. Mittarit näyttävät työlaitteen korkeuden ja kallistuskulman, eikä manuaalista mittatankoa ole tarpeen säätää uudelleen työkoneita vaihdettaessa.

→ Työlaitteen valinta

Q-companion-näyttöön voi tallentaa enintään 10 työlaitetta. Suosittelemme nimeämään ne asianmukaisesti. Työlaitteet voidaan kalibroida punnitusta tai asennon valvontaa tai molempia varten – päätös on sinun!

→ Sovellus ja pilvipalvelu

Tuotteeseen on nyt lisätty myös uusi pilvipalvelu ja älypuhelinsovellus, joiden ansiosta käyttäjä voi seurata kuormaimen toimintaa. Sovellus on ladattavissa ilmaiseksi, jonka jälkeen käyttäjät voivat ladata punnitustuloksiaan myöhempää tarkastelua ja turvallista tallennusta varten – milloin tahansa ja missä tahansa!

→ Huoltomuistutukset

Q-companionin huoltomuistutukset kertovat käyttäjälle, milloin kuormain on aika rasvata ja milloin kiristysmomentit täytyy tarkistaa. Muistutukset vähentävät seisokkiaikaa ja näin ollen takaavat koneinvestoinnin parhaan hyödyn.

Q-companion sopii kaikkiin Valtra-kuormaimiin vuodesta 2005 alkaen

Uusi Q-companion sopii Valtran G-sarjan etukuormaimiin vuodesta 2018 alkaen sekä Valtra 30-88 -kuormaimiin vuosimallia 2005–2017. Lisäksi kuormaimet sopivat vastaaviin Quicke- sekä Trima -etukuormaimiin.

Hae tarpeisiisi sopiva rahoitus

Hae